Card.

Egy énblog,dolgok az én látószögemből. Vegyes és színes témákban a véleményem .

Nézd.

Londonban tapsolnak a magyar csodának

2010.01.15. 16:32 :: Orson

Londonban nem tudják, hogy mi is itt a helyzet.

 Valahogy én nem érzem, amit ott sikeresen kielemeztek. Munkanélküliség, adóság-spirálok (ezt még később részletezem), kiadások növekedése, bevételek csökkenése.

Én ezt látom.

Én most élek és itt vannak anyagi és egzisztenciális problémáim, nem majd 2010 vagy 2012 ben, azzal majd a maga idejében foglalkozom.

’A briteket lehúzták,minket nem

A Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítő tavaly - hatalmas globális piaci visszhangot kiváltó lépéssel - stabilról leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Nagy-Britannia lehetséges legjobb, "AAA" szintű szuverén adóskockázati besorolásának kilátását, arra a véleményére hivatkozva, hogy a jelenlegi költségvetési folyamatok mellett a brit nettó államadósság középtávon elérheti a GDP-érték 100 százalékát.

Az S&P ugyanakkor nemrégiben negatívról stabilra javította vissza Magyarországra érvényben tartott, közepes befektetői, "BBB mínusz" szuverén adóskockázati besorolásának kilátását, a kitartó államháztartási konszolidációs erőfeszítések eredményeivel indokolva a lépést. A cég ezzel levette a napirendről Magyarország leminősítését.’

Na, tisztelt sokat tanult és biztos okos emberek, itt egy tök ingyenes elemzés:

Az Orson & Orson független tanácsadó blog a Card anyavállalat legmegbízhatóbb oldalága minap kijelentette :-  Mo. totál le van égve, a felvett hiteleket a büdös életbe nem tudja majd visszafizetni és ide egy Isteni csoda kell, minimum. A pénzeket ellopják, a vezetőink hazaárulók és nem is akarják a hitelezőink máshogy, nekik ez az alárendelt ország az érdekük.-

Szóval ennyi a lényeg a többi az csak szócséplés.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://card.blog.hu/api/trackback/id/tr581674857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása